Project Description

Förändringstakten i samhället idag är snabbare än någonsin tidigare i historien. Kraven på oss är stora, både från vår omgivning och från oss själva. Konsekvenserna är bl a spänningsvärk, depression, ångest och utmattning.

Djupavkoppling genom mental träning är TrimmaSinnets unika kombination av mediyoga och mental träning där syftet är att hitta mental och emotionell vila samtidigt som kroppen balanseras. En stor del av passet ligger vi på mjuka mattor med filtar och övar avslappning och andning. Vi sitter också i skräddarställning men det går lika bra att sitta på stol. Företag väljer ofta denna aktivitet som en del av ett heldagsprogram. Vi har flertalet gånger varit på Bosön med ända upp till 90 personer samtidigt.

MediYoga är en yogaform som passar alla med syfte att aktivera kroppens läkningsprocesser. Bra för tex onda ryggar, axlar och nacke mm. Mental träning stärker effekten genom att du visualiserar det du önskar och påskyndar processen. Även “målprogrammering”, “värderingar” och “acceptans” är områden som berörs i den mentala träningen.