Project Description

Förändringstakten i samhället idag är snabbare än någonsin tidigare i historien. Kraven på oss är stora, både från vår omgivning och från oss själva. Konsekvenserna är bl a spänningsvärk, depression, ångest och utmattning.

Djupavkoppling genom mental träning är TrimmaSinnets unika kombination av mediyoga och mental träning där syftet är att hitta mental och emotionell vila samtidigt som kroppen balanseras. En stor del av passet ligger vi på mjuka mattor med filtar och övar avslappning och andning. Vi sitter också i skräddarställning men det går lika bra att sitta på stol.

MediYoga är en yogaform som passar alla med syfte att aktivera kroppens läkningsprocesser. Bra för tex onda ryggar, axlar och nacke mm. Mental träning stärker effekten genom att du visualiserar det du önskar och påskyndar processen. Även “målprogrammering”, “värderingar” och “acceptans” är områden som berörs i den mentala träningen.

Alla typiska “yoga-attribut” är bortplockade så även du som inte trivs med yoga kan tycka om detta. Finn din väg till välbefinnande och god stresshantering!

Ingen erfarenhet krävs och du behöver inte vara vig. Inget ombyte krävs men ha gärna mjuka kläder på dig.

Tid och plats:

Tisdagar kl. 8.30- 9.30
Björnvägen 14, Lidingö

Endast föranmälan!

Pris:

200 kr / gång eller

1700 kr/10 gånger

”Annikas yoga är som balsam för själen. Paula Jagric, fd polis, projektledare”