Project Description

Stresshantering – för välbefinnande & framgång

Stresswebben är ett filmbaserat självstudieprogram via webben, för dig som vill hantera-, förebygga- eller lära dig mer om stress. Vi erbjuder Stresswebben till arbetsgivare, samarbetspartners och privatpersoner.

Små vardagliga förändringar ger hållbara resultat. Din insats i det här programmet är 10 min om dagen i 7 veckor. Stressa inte – du får 25 veckor på dig! Vi garanterar att både du själv och din omgivning kommer att märka positiva förändringar. Eftersom vi vet att du har mycket att göra är programmet utformat på ett lättillgängligt sätt med fokus på det som verkligen fungerar. Genom nya goda vanor och större självkännedom startar du en välfungerande och hållbar livsstil!

Vi välkomnar dig som vill få bättre koncentration, fysisk hälsa eller kommunikation/relation med andra samt dig som behöver längre startsträcka till irritabilitet/frustration och ökad känsla av att äga sin egen tid och därmed sitt liv. Kort sagt, vårt mål är att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för bättre hälsa och balans i livet.

TILL STRESSWEBBEN